Svartvit

Svartvit

Är du ute efter en fototapet med elegans och stil? Då skall du ta en titt bland vår stadigt växande samling av toppmoderna och snygga fototapeter Black & White. Här hittar du stilfulla svart-vita fototapeter, perfekta för den som uppskattar lugn, stilren konst, som gillar klassiska stadsmiljöer eller vill skapa en internationell känsla med tapeter i sitt hem. Gå in och titta på bilderna på våra fototapeter så får du samtidigt fina inredningstips! Alla svartvita fototapeter kan ni se nedan.

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET ARKITEKTUR VIT HÖGHUS

FOTOTAPET ARKITEKTUR VIT HÖGHUS.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen o..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET FRUSEN SKOG

FOTOTAPET FRUSEN SKOG.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placera..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET GAMLA TRAPPOR

FOTOTAPET GAMLA TRAPPOR.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och place..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET GAMMAL KLASSISK BIL

FOTOTAPET GAMMAL KLASSISK BIL.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET JÄRNBYGGNAD NEW YORK

FOTOTAPET JÄRNBYGGNAD NEW YORK.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen oc..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET LANDNINGSSTADIET SILKESVATTEN

FOTOTAPET LANDNINGSSTADIET SILKESVATTEN.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på ..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET MODERNT VRAK

FOTOTAPET MODERN VRAK.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placera..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SKYSKRAPA

FOTOTAPET SKYSKRAPA.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placera v..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET URBAN MADRID

FOTOTAPET URBAN MADRID.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placer..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET BROOKLYN-BRON

FOTOTAPET BROOKLYN BRON - en populär svart vitt heltäckande fototapet i blueback* kvalitet *Blueback papper utmärker sig med tydliga kvalitetsmässiga fördelar gentemot andra tryckpapperstype..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EIFFELTORNET

FOTOTAPET EIFFELTORNET - den världsberömda sevärdheten som en bildtapet i blueback* kvalitet *Blueback papper utmärker sig med tydliga kvalitetsmässiga fördelar gentemot andra tryckpappersty..

495.00 kr Exkl moms: 396.00 kr

FOTOTAPET GOLDEN GATE-BRON

FOTOTAPET GOLDEN GATE-BRON - en attraktiv, färgrik och prisvärd fondtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas ..

1 495.00 kr Exkl moms: 1 196.00 kr

FOTOTAPET LISSABONS GATOR

FOTOTAPET LISSABONS GATOR - en populär svartvit bildtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extremt hög f..

1 495.00 kr Exkl moms: 1 196.00 kr

FOTOTAPET MANHATTANS CENTRUM

FOTOTAPET MANHATTANS CENTRUM - en attraktiv heltäckande fondtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extre..

1 495.00 kr Exkl moms: 1 196.00 kr

FOTOTAPET MANHATTANS HORISONTER PÅ NATTEN

FOTOTAPET MANHATTANS HORISONTER PÅ NATTEN - en elegant svartvit fondtapet i blueback* kvalitet *Blueback papper utmärker sig med tydliga kvalitetsmässiga fördelar gentemot andra tryckpappers..

495.00 kr Exkl moms: 396.00 kr