Fototapeter med Abstrakt som tema - köp online

Fototapeter med Abstrakt som tema - köp online

Abstrakt konst är perfekt som motiv för fototapeter. Om du letar efter någon fototapet eller tapeter som står ut och ger intryck har du rätt kategori precis här. Oavsett om det gäller sovrummet, vardagsrummet eller hallen kan vi nästan garantera att dina gäster kommer att uppmärksamma dina fototapet-dekorerade väggar och fråga om dem. Vågar du dig på tapeter med vilda mönster eller är du ute efter lugna harmoniska motiv? Du hittar en perfekt tapet just för dig här.

Visa:
Sortera efter:

Fototapet "Abstrakt höstlöv textur"

En fullskalig konstnärlig fototapet väggmålning tryckt på non-woven tyg är ett perfekt sätt att lägga till lite höstkänsla till ditt hem. De livfulla färgerna och löven kommer att ge liv till alla rum..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Abstrakt stadsbild av New York"

Den här fascinerande stadsbilden i New York Vintage-stil tar dig till hjärtat av en av världens mest ikoniska städer. Det perfekta tillskottet till alla hem eller kontor, detta fantastiska konstverk k..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Flerfärgad abstrakt vågig bakgrund"

Den abstrakta vågiga bakgrunden i flera färger förvandlar vilket rum som helst till ett modernt och elegant utrymme. Den djärva, abstrakta designen är perfekt för att skapa en iögonfallande kontaktpun..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Kreativ abstrakt form med aluminiumbakgrund"

En fullskalig fototapet tryckt på non-woven tyg är ett perfekt sätt att lägga till en kreativ och unik touch till alla rum. De abstrakta formerna i djärva färger mot en metallisk bakgrund skapar en iö..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Röd kub bland vita kuber"

Med fototapet "Röd kub bland vita kuber" kan du lägga till en skvätt modernitet och färg till vilket rum som helst utan krångel. Denna fototapet är tryckt på fiberduk, så den är enkel att installera o..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

FOTOTAPET FOTBOLL 3D ABSTRAKTION

FOTOTAPET FOTBOLL 3D ABSTRAKTION - en artistisk fotbollsrelaterad fototapet med visuella 3D-effekten i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt ..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET I PASSIONENS HETTA

FOTOTAPET I PASSIONENS HETTA - en modern färgstark artistisk tapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extr..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET LILA HÖJDPUNKT

FOTOTAPET LILA HÖJDPUNKT - en abstrakt fondtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extremt hög formstabil..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET MÅLA DEN RÖD

FOTOTAPET MÅLA DEN RÖD - en konstnärlig abstrakt väggmålning med intensiva purpurröda till färgen i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fib..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET REGNBÅGENS FÄRGER

FOTOTAPET REGNBÅGENS FÄRGER - en pittoresk tapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extremt hög formstabil..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr