Fototapeter med Fantasi som tema - köp online

Fototapeter med Fantasi som tema - köp online

Söker du färgglada och djärva alternativ till din tapet så är denna kategori med fototapeter helt rätt för dig. Dessa fototapeter är definitivt en ögonfångare med sina konstnärliga motiv och gör sig väl i vilket hem som helst eller varför inte som en fondvägg för att pigga upp vardagen på ett tråkigt kontor. Alla våra tapeter är av högsta kvalitet och är designade för att kunna behålla sin skarpa färg i åratal samtidigt som den också motverkar nötning och slitage. Fototapeten fortsätter lysa upp lokalen i flera år och ni kan drömma er bort i dess tapet värld om och om igen utan att slitage är i vägen. Våra fantasi fototapeter är verkligen något ni måste se!

Visa:
Sortera efter:

Fototapet "Stjärntecken och horoskopsymboler"

"Stjärntecken och horoskopsymboler" är en fullskalig non-woven konstnärlig tapetmålning för hem- och kontorsväggdekoration. Den fascinerande blå bakgrunden med alla tolv stjärntecknen och horoskopsymb..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet New

Fototapet "Stjärntecknen"

"Stjärntecknen" är en fototapet med astrologitema som kommer att lägga till en touch av personlighet och intriger till alla rum. Oavsett om du vill piffa upp ditt hemmakontor eller lägga till lite per..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Tidsutrymme"

Förvandla vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret med den här fantasifototapeten "Tidsutrymme". Tryckt på fiberduk är den lätt att installera och ta bort och kan återanvändas om och om igen...

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Vintage luftskepp Zeppelin"

Förvandla vilket rum som helst med vår fototapet "Vintage luftskepp Zeppelin". Med sitt fullskaliga konstnärskap kommer det att ha stor inverkan på ditt hem eller kontor. Dessutom är den non-woven fö..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr