Fototapeter med Fantasi som tema - köp online

Fototapeter med Fantasi som tema - köp online

Söker du färgglada och djärva alternativ till din tapet så är denna kategori med fototapeter helt rätt för dig. Dessa fototapeter är definitivt en ögonfångare med sina konstnärliga motiv och gör sig väl i vilket hem som helst eller varför inte som en fondvägg för att pigga upp vardagen på ett tråkigt kontor. Alla våra tapeter är av högsta kvalitet och är designade för att kunna behålla sin skarpa färg i åratal samtidigt som den också motverkar nötning och slitage. Fototapeten fortsätter lysa upp lokalen i flera år och ni kan drömma er bort i dess tapet värld om och om igen utan att slitage är i vägen. Våra fantasi fototapeter är verkligen något ni måste se!

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET BERÖRING

Vacker väggbild som berör och ger perspektiv...

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET BEYOND HANA'S GATE

Sydländsk hetta...

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET BEYOND HANA'S GATE II

FOTOTAPET BEYOND HANA'S GATE II - en stilig, målerisk och prisvärd fondtapet i blueback kvalitet Imponerande vacker miljömålning av konstnären Christian Riese Lassen i en romantisk genr..

495.00 kr Exkl moms: 396.00 kr

FOTOTAPET BLOMFLICKAN

BlomflickanEtt bildtema som inspirerat miljontals konstnärer. Här en modernistisk tolkning med drag av asiatiskt formspråk.Ett motiv som passar perfekt i både hemmiljö och offentliga lokaler. Fondtape..

495.00 kr Exkl moms: 396.00 kr

FOTOTAPET ELDIGA BLOMMA

ELDIGA BLOMMA..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET SCARLET INSPIRATION

FOTOTAPET SCARLET INSPIRATION - en modern digital bildtapet i non-woven kvalitet* som passar perfekt som fondvägg för hem eller kontor. Fototapeten är snabb och enkel att montera och alla tillbeh..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET STADSKOLLAGE

FOTOTAPET STADSKOLLAGE - en modern digital bildtapet i non-woven kvalitet* som passar perfekt som fondvägg för hem eller kontor. Fototapeten är snabb och enkel att montera och alla tillbehör (inkl. li..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET STADSKVINNA

FOTOTAPET STADSKVINNA - en modern digital bildtapet i non-woven kvalitet* som passar perfekt som fondvägg för hem eller kontor. Fototapeten är snabb och enkel att montera och alla tillbehör (inkl. lim..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET VINGAR AV FANTASI

FOTOTAPET VINGAR AV FANTASI - en modern digital bildtapet i non-woven kvalitet* som passar perfekt som fondvägg för hem eller kontor. Fototapeten är snabb och enkel att montera och alla tillbehör..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr