Fototapeter med graffiti som tema - köp online

Fototapeter med graffiti som tema - köp online

Graffiti är inte bara vackert som konst, utan dessutom riktigt spännande och dekorativt på bland annat tavlor och tapeter. Med våra fototapeter kan du ta med dig modern Street Art direkt in i hemmet. Ska er fototapet vara på en vägg för den trendiga kultursättaren eller för en häftigare look till ungdomarnas rum? Graffiti är en självklarhet för Hip-Hop-älskaren och Skateboard-ekvilibristen. Sätt upp en graffiti fototapet för en riktigt mäktig design. Spana in våra fototapeter här nedan, vilken Graffiti-stil är din egen favorit?

Visa:
Sortera efter:

Fototapet "Sluta aldrig graffiti"

Detta är en fullskalig graffitifototapet, tryckt digitalt på fibertyg. "Never Stop" designen är perfekt för hemmet eller kontoret och kan användas som en accent i alla rum. Det är superlätt att instal..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

FOTOTAPET GRAFFITI GATUKONST

FOTOTAPET GRAFFITI GATUKONST - en mättad med glada färger barntapet i non-woven* kvalitet. En perfekt väggdekor för ett trendigt ungdomsrum.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produce..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET GRAFFITI GATUKONST II

FOTOTAPET GRAFFITI GATUKONST II - en fräck och färgstark fondtapet i non-woven* kvalitet. Perfekt dekor för ett coolt ungdomsrum. *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på ick..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr