Fototapeter med Kina som tema - köp online

Fototapeter med Kina som tema - köp online

Fjärran Östern är inte längre så fjärran med våra fototapeter med Kinamotiv. Dessa fototapeter tar Shanghai direkt till din lägenhet och ger dig ett stimulerande motiv att vila ögat på. Vanliga tapeter är en viktig del av inredningen, men för att ge bostaden lite liv och vitalitet så är en fototapet ett klockrent alternativ. Så varför inte börja med en fototapeter med en stilren svartvit bild av en solnedgång över Shanghais skyskrapor eller en vacker panoramavy över den gigantiska Xihou bron. En samling högkvalitativa fototapeter för den nytänkande inredaren.

Visa:
Sortera efter:

Fototapet "Kinesiskt landskap"

Detta kinesiska landskap med en lugn sjö är det perfekta sättet att få lite lugn och ro i ditt hem eller kontor. De vackra sepiatonerna ger fotografiet en antik look, samtidigt som fiberduken ser till..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Naturskön utsikt över Tiger Lake i Jiuzhai Valley National Park i Kina"

Denna fototapet tar andan ur dig! Det är en vacker naturskön utsikt över Tiger Lake i Jiuzhai Valley National Park. De livfulla färgerna och de intrikata detaljerna ger liv och spänning till alla rum...

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Panorama över Shanghai"

Shanghai är en stad som aldrig misslyckas med att inspirera. Med sina höga skyskrapor och labyrintiska gränder finns det alltid något nytt att upptäcka. Nu kan du ta med en bit av denna fantastiska st..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

FOTOTAPET SOLNEDGÅNG I SHANGHAI

FOTOTAPET SOLNEDGÅNG I SHANGHAI - en attraktiv svartvit bildtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extre..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr