Fototapeter med Kina som tema - köp online

Fototapeter med Kina som tema - köp online

Fjärran Östern är inte längre så fjärran med våra fototapeter med Kinamotiv. Dessa fototapeter tar Shanghai direkt till din lägenhet och ger dig ett stimulerande motiv att vila ögat på. Vanliga tapeter är en viktig del av inredningen, men för att ge bostaden lite liv och vitalitet så är en fototapet ett klockrent alternativ. Så varför inte börja med en fototapeter med en stilren svartvit bild av en solnedgång över Shanghais skyskrapor eller en vacker panoramavy över den gigantiska Xihou bron. En samling högkvalitativa fototapeter för den nytänkande inredaren.

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET BRON KORSAR EN FLOD I KINA

FOTOTAPET BRON KORSAR EN FLOD I KINA.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väg..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET RÖDA HUS I KINA

FOTOTAPET RÖDA HUS I KINA.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och pla..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SOLNEDGÅNG I SHANGHAI

FOTOTAPET SOLNEDGÅNG I SHANGHAI - en attraktiv svartvit bildtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extre..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr