Tyskland

Tyskland

Landet som gav oss bratwurst, kringlan och Fanta ger oss också utmärkta motiv för att skapa fototapeter. En fototapet med nattperspektiv över Berlin kan pigga upp vilket rum som helst och precis som våra övriga icke-vävda fototapeter så produceras dessa motiv med en digital tryckteknik som garanterar ett motiv av högsta möjliga kvalité och upplösning. Våra fototapeter med den vackra och moderna staden Berlin är ett måste att kolla in! Gillar ni dessa fototapeter men letar efter något lite annorlunda, så rekommenderar vi er även att se våra andra fototapeter med stadsmotiv.

Visa:
Sortera efter:

3372V8 - Fototapet Berlin panorama på natten

Fototapet Berlin panorama på natten - en heltäckande fototapet i non-woven kvalitet producerad med digital tryckteknik.Kvällspanorama över floden Spree med Berliner Domen i fondenoch Berlins TV..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

Fototapet "Berlin Brandenburger Tor"

Berlin Brandenburger Tor är ett av de mest ikoniska landmärkena i Tyskland. Denna fullskaliga fototapet, tryckt digitalt på non-woven för hem och kontorsbruk, kommer att få ditt rum att känna att du ä..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Brandenburger Tor under soluppgången i Berlin"

Brandenburger Tor är ett världsberömt landmärke i Berlin och ett av de mest populära turistmålen i Tyskland. Vad du kanske inte vet är att den bästa tiden att besöka är under soluppgången, när portarn..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Flygfoto över Berlins skyline med berömt TV-torn och floden Spree"

Denna fototapet är ett vackert och unikt sätt att visa din kärlek till Berlin. Den fångar essensen av staden med sitt berömda TV-torn och floden Spree. Fototapeten är gjord av högkvalitativa material,..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Flygfoto över Berlins skyline med dramatiska moln i skymningen"

Denna imponerande fototapet ger dig en utsikt över Berlins skyline med dramatiska moln i skymningen. De livfulla färgerna och detaljerna får dig att känna att du är där i staden. Oavsett om du vill lä..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Kedjebro i Nürnbergs gamla stad"

Kedjebro i Nürnbergs gamla stad är en vackert designad tapetmålning som kommer att lägga till en touch av elegans och sofistikering till alla moderna hem eller kontor. Väggmålningen är gjord av non-wo..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Vacker sommarvy över Gamla stan i Bamberg i Tyskland"

Det här är inte din genomsnittliga tapet! Vår fullskaliga natursköna fototapet ger dig en nära och personlig bild av Gamla stan i Bamberg i Tyskland. Det högkvalitativa non-woven papperet är lätt att ..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

FOTOTAPET BERLIN TV TORNET

FOTOTAPET BERLIN TV TORNET - en attraktiv och färgstark fondtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extre..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr