Portugal

Portugal

Med sin rikedom av kultur och arkitektur så förefaller Portugal och Lissabon som ett självklart motiv för fototapeter. Som ett av Europas mest historiska kungariken, så är detta fototapet motiv också en riktigt bra konversationsstartare. Ifall du är ute efter ett fototapet motiv för att ge ditt hem extra lyster så ser vi gärna att du överväger ett Portugalmotiv och att du tar en titt på våra fotoexempel där ni kan se hur dessa fototapeter kan tillämpas, för att få en idé över vad som passar ditt hem bäst. Det faktum att våra fototapeter dessutom är icke-vävda innebär även att du får ett bättre skydd mot slitage.

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET GAMLA PIREN I PORTUGAL

FOTOTAPET GAMLA PIREN I PORTUGAL.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen ..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET LISSABONS GATOR

FOTOTAPET LISSABONS GATOR - en populär svartvit bildtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extremt hög f..

1 495.00 kr Exkl moms: 1 196.00 kr