Portugal

Portugal

Med sin rikedom av kultur och arkitektur så förefaller Portugal och Lissabon som ett självklart motiv för fototapeter. Som ett av Europas mest historiska kungariken, så är detta fototapet motiv också en riktigt bra konversationsstartare. Ifall du är ute efter ett fototapet motiv för att ge ditt hem extra lyster så ser vi gärna att du överväger ett Portugalmotiv och att du tar en titt på våra fotoexempel där ni kan se hur dessa fototapeter kan tillämpas, för att få en idé över vad som passar ditt hem bäst. Det faktum att våra fototapeter dessutom är icke-vävda innebär även att du får ett bättre skydd mot slitage.

Visa:
Sortera efter:

Fototapet "Ensam sidoväg vid Sao Miguel på Azorerna"

Fototapet "Ensam sidoväg vid Sao Miguel på Azorerna" är det perfekta tillskottet till alla hem eller kontor. Väggmålningen med fototapeter i full skala tryckt på non-woven tyg för öns fantastiska skön..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Lagoa do Fogo och grön dal på ön San Miguel på Azorerna"

Fototapet "Lagoa do Fogo och grön dal på ön San Miguel på Azorerna" tar dig till en plats av naturlig skönhet och förundran. Denna fototapet väggmålning är det perfekta sättet att lägga till en touch ..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Ois da Ribeiro Park i Portugal"

Denna fototapet av högsta kvalitet tar dig till den förtrollande parken Ois Da Ribeira i Portugal. Med sin lugna atmosfär är den här tapeten perfekt för att skapa ett uppfriskande och lugnande utrymme..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Utsiktspunkt Vista do Rei på Azorerna"

Fototapet "Utsiktspunkt Vista do Rei på Azorerna" transporterar dig till det frodiga landskapet på Portugals Sao Miguel Island. Oavsett om det används i hemmet eller på kontoret, tar detta mycket deta..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Vandringsled genom Kentia Palms på Azorerna"

Denna fototapet tar dig till en lugn vandringsled genom Kentia Palms på Azorerna. Den frodiga grönskan och den milda brisen kommer att få dig att känna dig ifred, medan det vackra fototrycket kommer a..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr