Schweiz

Schweiz

De idylliska fjällen och skidsemesterns favoritland, Schweiz, fyllt med berg och pittoreska byggnader finns nu som motiv för våra fototapeter. Dessa fototapeter är ett utmärkt alternativ för våra affärskunder och en definitiv ögonfångare i varje rum. Dessa fototapeter är fuktbeständiga, designade för att motverka sprickor och tryckta på blueback papper vilket ger motivet en enastående kvalité och upplösning. Fånga känslan av en häftig skidsemester eller en mysig promenad i Schweiz med hjälp av våra fototapeter.

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET GSTAAD I SCHWEIZISKA BERGEN I

FOTOTAPET GSTAAD I SCHWEIZISKA BERGEN I.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på ..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET GSTAAD I SCHWEIZISKA BERGEN II

FOTOTAPET GSTAAD I SCHWEIZISKA BERGEN II.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SCHWEIZISK CHALET

FOTOTAPET SCHWEIZISK CHALET.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och p..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SCHWEIZISKA FJÄLLSJÖ LAUENENSEE GSTAAD

FOTOTAPET SCHWEIZISKA FJÄLLSJÖ LAUENENSEE GSTAAD.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet d..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SCHWEIZISKT LANTHUS

FOTOTAPET SCHWEIZISKT LANTHUS.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET VINTAGE BOKSTÄVER

FOTOTAPET VINTAGE BOKSTÄVER.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och p..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr