Tjeckien

Tjeckien

Landet som huserar en av världens mittpunkter när det kommer till kultur och arkitektur, Prag, är också ett självklart motiv för fototapeter. Detta är en tapet som ger vilket rum som helst en kultiverad look. Du har också goda möjligheter att matcha just den nivå av färg och ljus som du som inredare söker. Självklart så håller våra tapeter också länge med utmärkt beständighet mot ljus och fukt eftersom de är digital tryckta på en fiberduk av hög kvalité.

Visa:
Sortera efter:

3249V8 - Fototapet Prag

Fototapet Prag - en heltäckande foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

3250V8 - Fototapet Prag Karlsbron

Fototapet Prag Karsbron - en heltäckande foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kän..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

Fototapet "Astronomisk klocka på torget i Gamla stan i Prag"

Den astronomiska klockan på torget i Gamla stan i Prag är en av de vackraste och mest kända turistattraktionerna i världen. Nu kan du ta med en bit av detta otroliga landmärke till ditt hem eller kont..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Härliga gamla hus på den Vltava floden i Cesky Krumlov"

Denna vackra väggmålning av Cesky Krumlov är perfekt för ditt hem eller kontor. Det fängslande landskapet från floden Vltava kommer att få dig att känna att du är i en saga. Denna vackra väggmålning a..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Soluppgång i ett vackert berg i Tjeckien"

Denna fototapet med soluppgång i vackra berg i Tjeckien kommer att transportera dig till ett fantastiskt naturlandskap varje gång du tittar på det! Den här väggmålningen är tryckt på non-woven tyg och..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Utsikt över mistisk Prag"

Titta ut genom ditt fönster och beundra den hisnande utsikten över Prag. Nu kan du ta med den utsikten till ditt hem med vår vackra fototapet. Tryckt på non-woven tyg, denna vackra dekor är lätt att i..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr