Turkiet

Turkiet

Turkiet och Istanbul. Som ett handelscentrum med unik historia som ett av världens forna imperium så ger Turkietmotiv på fototapeter en helt egen touch till det utrymme de pryder. Vad som är säkert är att dessa fototapeter kommer att fånga folks uppmärksamhet i mer än ett ögonblick. Här finns även möjligheten att beställa en fototapet som ger illusionen av en öppen vägg ut mot staden, ett minst sagt iögonfallande inredningsalternativ. Våra fototapeter är oerhört högkvalitativa och håller länge, så att ni och era gäster i många år kan avnjuta det vackra Turkiet.

Visa:
Sortera efter:

1067V8 - Fototapet Fyr i Istanbul

Fototapet Fyr i Istanbul - en heltäckande foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberd..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

3338V8 - Fototapet Istanbul

Fototapet Istanbul - en heltäckande foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, so..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

3429V8 - Fototapet Jungfrutornet Istanbul

Fototapet Jungfrutornet Istanbul - en heltäckande foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

Fototapet "Apollontempels ruiner i Antalya, Turkiet"

Denna högupplösta fototapet väcker gammal historia till liv i ditt hem eller kontor. Den realistiska bilden av Apollo Temple Ruins i Antalya, Turkiet är perfekt för alla utrymmen. Oavsett om du är en ..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Hagia Sophia i Istanbul, Turkiet"

Hagia Sophia är en av de mest fantastiska byggnadsverken i världen. Vår tapetmålning fångar all skönhet och storslagenhet i denna historiska plats, så att du kan uppleva den i bekvämligheten av ditt e..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr