Blommor / Växter

Blommor / Växter

Något av det första som vi på Uppsala Fototapet tänker på när vi hör ordet natur är växter och blommor. Likt våra fototapeter, så kan blommor med sina kreativa designer, former och sin ändlösa variation av färg kallas för naturens egna konstverk. Så då är det kanske ingen överraskning att några av våra mest iögonfallande och unika tapet motiv föreställer just objekt ifrån växtriket. Denna kategori av fototapeter ger verkligen dig som kund en chans att få lite färg och liv i det utrymme du inreder. Kolla nedan för att se våra vackra fototapeter med blommor och växter.

Visa:
Sortera efter:

018V8 - Fototapet regnbåge över lavendel fält

Fototapet regnbåge över lavendel fält - en storformats (368 x 254 cm) foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet pr..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

Fototapet "Blomma"

Fashionabla och eleganta, denna fullskaliga fototapet är tryckt digitalt på non-woven för hem eller kontorsbruk. Designen presenterar en röd blomma mot en ljusgrå bakgrund som kommer att tillföra ett ..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Blommönster"

Fototapet "Blommönster" är perfekt för alla rum i ditt hem eller kontor. De mjuka färgerna och den unika designen kommer att lägga till personlighet och stil till alla utrymmen. Tapeten är tryckt på n..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Bunt med blommor"

Blommor i en bunt är en fototapet som kommer att förändra utseendet på alla rum med sina vackra blommor. Den bästa delen? Du behöver ingen grön tumme för att ta hand om dessa växter, bara skala och st..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "En blommig gata i den lilla magiska byn Pienza i Toscana"

Denna väggmålning tar dig till den vackra lilla magiska byn Pienza i Toscana, Italien. Det fantastiska konstverket har en förtrollande blomkantad gata med charmiga byggnader i bakgrunden. Du kommer at..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Exotisk klätterväxtmurgröna"

Murgröna är en klätterväxt som har använts för att dekorera väggar och hem i århundraden. Vår fullskaliga, non-woven konstnärliga fototapet kommer att ge en touch av natur till alla rum. Det tygliknan..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Extrem närbild av filtblommor"

Fototapet "Extrem närbild av filtblommor" är ett fantastiskt sätt att tillföra lite liv och färg till vilket rum som helst. De livfulla färgerna och realistiska texturerna får dig att känna att du tit..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Fantastisk rosa körsbärsblomning med blå himmel"

Ta med skönheten hos ett rosa körsbärsblomträd med blå himmel till dina väggar! Denna fototapet är tryckt på fiberduk, så den är enkel att installera och ta bort. Dessutom är den tvättbar och flamskyd..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Flower Carpet festival i Bryssel"

Flower Carpet Festival i Bryssel är en fascinerande uppvisning av färg och skönhet. Denna fotorealistiska fototapet tar festivalen till ditt hem eller kontor, och ger en fantastisk kontaktpunkt för al..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Gamla och slitna blommor på pappersstrukturbakgrund"

Blommor har alltid varit ett populärt dekorationsval, och med vår fototapet av gamla och slitna blommor kan du få den där vintage looken i ditt hem eller på kontoret. Tillverkad av högkvalitativt non-..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Härlig Lotus"

Från den fridfulla och vackert exotiska lotusblomman kommer denna fantastiska fototapet. Perfekt för hem- eller kontorsbruk, det är ett bra sätt att lägga till en touch av naturlig skönhet till alla u..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Havsutsikt via stenbågen med blommor i Italien"

"Havsutsikt via stenbågen med blommor i Italien" är en fullskalig fototapet digitalt tryckt på non-woven för hem och kontorsbruk. Det perfekta tillägget till alla rum, denna tapet kommer att få dig at..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Lavendel blommar blommande fält i solnedgång i Provence"

Tapeten med lavendelblommor som blommar vid solnedgången är ett digitalt tryckt i full skala på non-woven för hem och kontorsbruk. Fototapeten har ett vackert lavendelfält med solnedgången i bakgrunde..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Lotusblomman"

Lotusblomman är känd för sin skönhet och renhet. Blomman var symbolen för livet i det forntida Egypten, och det är också en kraftfull symbol inom buddhismen. Denna vackra fototapet kommer att skapa lu..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Magnoliablommor och fjärilar i viktoriansk stil"

Denna konstnärliga fototapet är perfekt för alla som vill lägga till en touch av elegans till sitt hem eller kontor. De vackra magnoliablommorna och fjärilarna i viktoriansk stil kommer att ge alla ru..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr