Fototapeter med Landskap som tema - köp online

Fototapeter med Landskap som tema - köp online

Gör dekorering enkelt med hjälp av våra fototapeter med landskapsmotiv. Med dessa tapeter på väggen finns det inget som helst behov för tavlor på väggen och den som inreder kan om man önskar, låta vägen bli dominant och samtidigt rummets huvuddrag. Våra tapeter föreställer några av världens vackraste landskap och ger dig möjligheten att ta en solnedgång eller soluppgång direkt in i byggnaden. Alla dessa fototapeter är mycket kvalitativt gjorda och passar oerhört väl till de flesta hemmen och miljöerna. Tapet kvalitén är väldigt hög och livslängden på våra fototapeter är mycket lång tack vare skydd mot nötning och slitage.

Visa:
Sortera efter:

018V8 - Fototapet regnbåge över lavendel fält

Fototapet regnbåge över lavendel fält - en storformats (368 x 254 cm) foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet pr..

1 450.00 kr Exkl moms: 1 160.00 kr

169V8 - Fototapet toskanska landskapet

Fototapet toskanska landskapet - en storformats (368 x 254 cm) foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på ..

1 450.00 kr Exkl moms: 1 160.00 kr

FOTOTAPET MORGON I LANDSBYGDEN

FOTOTAPET MORGON I LANDSBYGDEN - en modern digital bildtapet i non-woven kvalitet* som passar perfekt som fondvägg för hem eller kontor. Fototapeten är snabb och enkel att montera och alla tillbehör (..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET SOLNEDGÅNG I TOSKANA

FOTOTAPET SOLNEDGÅNG I TOSCANA - en makalös panoramatapet i non-woven* kvalitet med oförglömliga Toscanas landskap som tema *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG I TOSKANA

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG I TOSKANA - en attraktiv gröntonad bildtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extre..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr