Fototapeter med solen som tema - köp online

Fototapeter med solen som tema - köp online

Stirra aldrig direkt in i solen är något som de flest av oss programmerats med ända sedan vår barndom, men nu kan du faktiskt bryta den regel med våra tapet motiv som föreställer just solen. Man kan fråga sig hur många olika fototapet motiv vi rimligt kan få ifrån solen, men när du ser våra motiv tror vi att du kommer bli positivt överraskad över variationen i ljus, färg och framförallt känsla. Varje fototapet skiljer sig ifrån de andra - och alla dessa fototapeter ger helt olika intryck trots att de föreställer samma sak. Detta är definitivt några av våra vackraste tapet motiv, som vi rekommenderar starkt. Bland dessa fototapeter kan vem som helst hitta något alldeles förtrollande.

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET BÄNK OCH HAV

FOTOTAPET BÄNK OCH HAV.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placer..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET HANKRONHJORT

FOTOTAPET HANKRONHJORT.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placer..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SOLSTRÅLAR

FOTOTAPET SOLSTRÅLAR.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och placera ..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG I TOSKANA

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG I TOSKANA.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen oc..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG ÖVER KLIPPORNA

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG ÖVER KLIPPORNA.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på vägg..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG ÖVER VÅTMARK

FOTOTAPET SOLUPPGÅNG ÖVER VÅTMARK.Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET VIK VID SOLNEDGÅNGEN

FOTOTAPET VIK VID SOLNEDGÅNGEN.Beställ din fototapet här idag. Du har alltid full köptrygghet med fabriksgaranti och ångerrätt när du väljer att handla här hos Uppsala fototapet. Välkommen med din bes..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET AFRIKANSK LEJON

FOTOTAPET AFRIKANSK LEJON - en heltäckande non-woven* fototapet med bild på lejonet i afrikanska solnedgången*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som ..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET FÄRDVÄGEN TILL HAVET

FOTOTAPET FÄRDVÄGEN TILL HAVET - en färgrik non-woven* fototapet med lagunsjö i Phuket*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extremt..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET FRIDFULLA SOLNEDGÅNGEN

FOTOTAPET FRIDFULLA SOLNEDGÅNGEN - en pittoresk rofylld bildtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extre..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET HÖSTTRÄD

FOTOTAPET HÖSTTRÄD - en naturskön non-woven* fototapet i ljusröda nyanser*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas av extremt hög formstab..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr

FOTOTAPET JAMAICA MONTEGO BUKTEN

FOTOTAPET JAMAICA MONTEGO BUKTEN - en stilig, målerisk och prisvärd panoramatapet i blueback* kvalitet *Blueback papper utmärker sig med tydliga kvalitetsmässiga fördelar gentemot andra tryc..

495.00 kr Exkl moms: 396.00 kr

FOTOTAPET PIR I SOLUPPGÅNGEN

FOTOTAPET PIR I SOLUPPGÅNGEN - en bedårande vacker och färgglad fondtapet i non-woven* kvalitet *Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som kännetecknas ..

1 495.00 kr Exkl moms: 1 196.00 kr

FOTOTAPET ROMANTISK KVÄLLEN PÅ STRANDEN

FOTOTAPET ROMANTISK KVÄLLEN PÅ STRANDEN - en modern digital bildtapet i non-woven kvalitet* som passar perfekt som fondvägg för hem eller kontor. Fototapeten är snabb och enkel att montera och alla ti..

1 470.00 kr Exkl moms: 1 176.00 kr

FOTOTAPET ROMANTISKA SOLNEDGÅNGEN

FOTOTAPET ROMANTISKA SOLNEDGÅNGEN - en bedårande, delikat färgad non-woven* fototapet med visuella 3D-effekten*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiberduk, som..

1 520.00 kr Exkl moms: 1 216.00 kr