Vatten

Vatten

Ge hemmet ett nautiskt eller tropiskt tema med dessa tapeter utifrån temat vatten. Inred ditt hem med en fototapet som föreställer en karibisk solnedgång eller varför inte en tapet med ett nattperspektiv över Bostons hamn. Oavsett vilket fototapet tema du väljer så finns det en lugnande kvalité hos havet och vattnet och det är den du nu har möjligheten att introducera till ditt hem. Vi har mer än 30 olika tapet motiv i denna kategori och alla dessa tapeter håller högsta kvalité och är designade för att stå emot slitage. Dessa slitstarka fototapeter kan dekorera vilket rum som helst.

Visa:
Sortera efter:

188V8 - Fototapet surfande delfiner

Fototapet surfande delfiner - en heltäckande foto tapet i non-woven* kvalitet producerad med digital tryckteknik.*Samtliga fototapeter i non-woven kvalitet produceras på icke-vävt fiber..

995.00 kr Exkl moms: 796.00 kr

Fototapet "Barattibukten i Toscana"

"Barattibukten i Toscana" är en scen i den förtrollande Barattibukten, som ligger vid kusten av den toskanska Maremma, strax söder om staden Orbetello. Scenen är en fotorealistisk tapet som kommer att..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Båt i Venedig i dystert väder i grungestil"

Fototapeten "Båt i Venedig i dystert väder i grungestil" är perfekt för alla som vill lägga till en touch av grungestil till sitt hem eller kontor. Det dystra vädret och det grova vattnet ger väggmåln..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Bergsjö i nationalparken Torres Del Paine, Chile"

Fototapet "Bergsjö i nationalparken Torres Del Paine, Chile" är en fängslande och vacker fototapet som förvandlar vilket rum som helst till en idyllisk naturflykt. Det högupplösta trycket visar det tu..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Canal Grande med Basilica di Santa Maria della Salute i natten"

Denna fototapet är ett vackert och imponerande tillskott till alla hem eller kontor. Den har en fantastisk utsikt över Canal Grande i Venedig, med Basilica di Santa Maria della Salute i bakgrunden. De..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Den blåa havsvågen"

Tapeten "Den blåa havsvågen" kommer att vara en fotorealistisk tapet som kommer att förändra utseendet på varje rum på ett ögonblick. Den kommer att ha vackra blå nyanser, och som ett resultat kommer ..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Djungellandskap med rinnande turkosvatten av Erawan vattenfall"

Du kommer att känna att du är i djungeln med denna vackra fototapet. Det strömmande turkosa vattnet i Erawan vattenfallet tar dig till ett tropiskt paradis...

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Drakgrottornas sjö på Mallorca"

Fototapet "Drakgrottornas sjö på Mallorca" är en imponerande, fullskalig scen av en trollslända som svävar över en lugn sjö. Den naturliga skönheten och lugnet i miljön kommer att lägga till en atmosf..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "En extrem surfare som rider jättehavsvåg på Hawaii"

Denna fantastiska fototapet kommer att förvandla alla rum till en spektakulär strandscen! Den högupplösta bilden visar en extrem surfare som rider på en gigantisk havsvåg på den vackra hawaiiska kuste..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "En ung hjort dricker vatten i en bergssjö"

Bilden av ett ungt rådjur som dricker vatten i en bergssjö skapar en lugn och vacker scen. Den fullskaliga fototapeten tryckt på non-woven tyg är perfekt för alla rum, med sin naturliga och lugnande s..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Ett litet vattenfall i Karijini National Park i Australien"

Detta vackra vattenfall kommer att få dig att känna att du är mitt i naturen. Fotot är taget i Karijini National Park, Western Australia, och färgerna är så realistiska att det känns som att man kan s..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Exotisk klätterväxtmurgröna"

Murgröna är en klätterväxt som har använts för att dekorera väggar och hem i århundraden. Vår fullskaliga, non-woven konstnärliga fototapet kommer att ge en touch av natur till alla rum. Det tygliknan..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Färgrik solnedgång på Oxbow Bend vid Snake River i Wyoming"

Denna vackra fotofototapet fångar den fantastiska skönheten i en färgstark solnedgång över Snake River i Wyoming. De livfulla färgerna kommer säkerligen att lysa upp alla rum, och trycket av hög kvali..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Floden Arno i Florens"

Arnofloden i Florens är en fullskalig ovävd fototapet som tar dig till en av de vackraste städerna i världen. Denna fantastiska väggmålning är perfekt för alla hem eller kontor, och den är lätt att in..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr

Fototapet "Floden Krinice i tjeckiska Schweiz"

Krinice-floden i tjeckiska Schweiz är en vacker och fridfull plats att koppla av. Nu kan du njuta av dess naturliga skönhet varje dag med denna fullskaliga non-woven fototapet. Den är perfekt för mode..

1 595.00 kr Exkl moms: 1 276.00 kr