Integritetspolicy | UPPSALA FOTOTAPET


AVSNITT 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?
När du köper något från vår butik, som en del av köp-och försäljningsprocessen, samlar vi den personliga information du ger oss till exempel ditt namn, adress och e-postadress.
När du besöker vår butik, vi också automatiskt få din dators Internet Protokoll (IP)-adress för att förse oss med information som hjälper oss att lära sig om din webbläsare och operativsystem.
Marknadsföring (om tillämpligt): Med din tillåtelse, kan vi skicka dig en e-post meddelande om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.


AVSNITT 2 - SAMTYCKE
När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, gör en beställning, ordna en leverans eller returnera ett köp, förutsätter vi att du samtycker till vår insamling av den och använda den för bara just den anledningen. Om vi ​​ber om dina personuppgifter för en sekundär orsak, liksom marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt till din uttryckt samtycke, eller ge dig en möjlighet att minska / ta tillbaka sitt samtycke. Om du efter att du opt-in, du ångrar dig, kan du dra tillbaka ditt samtycke för oss att kontakta dig, för fortsatt insamling, användning eller avslöjande av din information när som helst, genom att kontakta oss på kundservice@fototapeten.nu


AVSNITT 3 - AVSLÖJANDE
Vi kan lämna ut dina personuppgifter om vi enligt lag är skyldiga att göra det, eller om du bryter mot våra användarvillkor.


AVSNITT 5 - TREDJEPARTTJÄNSTER
I allmänhet kommer de tredjepartsleverantörer som används av oss bara samla in, använda och lämna ut dina uppgifter i den utsträckning som krävs för att göra det möjligt för dem att utföra sina tjänster till oss. Men vissa tredjepartsleverantörer, som t.ex. e-handelsföretag som erbjuder tjänster för betalningar och penningöverföringar över Internet, har sin egen sekretesspolicy i förhållande till den information som vi är skyldiga att lämna till dem i samband med dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer. Framför allt, kom ihåg att vissa leverantörer kan finnas i eller har anläggningar som är belägna en annan jurisdiktion än dig eller oss. Så om du väljer att gå vidare med en transaktion som innebär att tjänster av en tredjepartleverantör, då din information kan bli föremål för lagarna i den jurisdiktion (er) i vilken tjänsteleverantör en eller dess anläggningar är belägna. När du lämnar vår butikens hemsida eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, är du inte längre regleras av denna sekretesspolicy eller vår webbplats användarvillkor.


AVSNITT 6 - SÄKERHET

För att skydda din personliga information, vi vidtar rimliga försiktighetsåtgärder och följa branschens bästa praxis för att se till att det inte är olämpligt förloras, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter, är informationen krypterad med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med en AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100% säker, vi följer alla PCI-DSS-kraven och genomföra ytterligare vedertagna industristandarder.


AVSNITT 8 - ÅLDERSGRÄNS
Genom att använda den här webbplatsen bekräftar du att du är åtminstone den ålder i din stat eller provins bosatt, eller att du är myndig i din stat eller provins sort och du har gett oss ditt medgivande för att möjliggöra något av minderåriga anhöriga för att använda denna webbplats.


AVSNITT 9 - ÄNDRINGAR I DENNA POLICY
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så du läsa den ofta. Förändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart vid utstationering på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela er här att det har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, använder vi och / eller lämna ut den. Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna, så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.


FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION
Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål, eller helt enkelt ha mer information kontakta vår kundtjänst på admin@uppsalafototapet.se