Nyheter 2022

Nyheter 2022

Vi på Uppsala Fototapet håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer på marknaden och bygger därför kontinuerligt ut vår produktlinje. Fototapeter Dimex är en helt ny produktlinje som inkluderades i vårt sortiment under 2019. Fantastiska fotoväggar med magnifika höstskogar, vackra blommor eller fotorealistiska stadsbilder - den här fantastiska samlingen av toppmoderna digitaltryckta non-woven (Easy Up) väggmålningar kommer att matcha alla dina dekorationsbehov och önskningar! Kanske kan vi överraska dig med både spännande produkter och nya format? 

Visa:
Sortera efter:

FOTOTAPET EASY UP ABSTRACT BALLS

FOTOTAPET EASY UP ABSTRACT BALLS .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP ABSTRACT PAINTING

FOTOTAPET EASY UP ABSTRACT PAINTING .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väg..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP ACACIA TREE

FOTOTAPET EASY UP ACACIA TREE .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen oc..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AERIAL VIEW OF BEACH

FOTOTAPET EASY UP AERIAL VIEW OF BEACH .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på ..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AFRICA ANIMALS

FOTOTAPET EASY UP AFRICA ANIMALS .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AGATE

FOTOTAPET EASY UP AGATE .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och plac..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AIRBUS

FOTOTAPET EASY UP AIRBUS .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och pla..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AIRPLANE

FOTOTAPET EASY UP AIRPLANE .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och p..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP ALPS

FOTOTAPET EASY UP ALPS .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och place..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AMETHYST

FOTOTAPET EASY UP AMETHYST .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och p..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP AMSTERDAM

FOTOTAPET EASY UP AMSTERDAM .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen och ..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP ANCIENT CORRIDOR

FOTOTAPET EASY UP ANCIENT CORRIDOR .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på vägg..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP ANCIENT STREET

FOTOTAPET EASY UP ANCIENT STREET .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP ANIMALS AND FOREST

FOTOTAPET EASY UP ANIMALS AND FOREST .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på vä..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr

FOTOTAPET EASY UP APPLE BLOSSOM

FOTOTAPET EASY UP APPLE BLOSSOM .Passar i både hemmiljö och offentliga rum. Bildtapeten som är framställds i HD digitalprint på formstabil fiberdukt är lätt att montera. Rulla limmet direkt på väggen ..

895.00 kr Exkl moms: 716.00 kr